Biciklizam:Počeo upis novih članova

Biciklistička sezona je ispred nas. Lijepo vrijeme pogodno za vožnje će doći jako brzo i svi koji žele dobrodošli su u naš Biciklistički klub Živinice.

Svi koji žele da istražuju prirodu cijele naše države, ali i regiona, dobrodošli su u klub. U planu je posjeta velikom broju planina, parkova prirode, nacionalnih parkova itd, gdje uz uvijek dobro druženje možete doživjeti sve ove znamenitosti na poseban način. Pored ovoga posjetit ćemo veliki broj kulturnih i historijskih znamenitosti. Takođe vozit ćemo veliki broj biciklijada, maratona i sličnih događaja, gdje možete upoznati veliki broj zaljubljenika u biciklizam.

Svi novi članovi mogu učestvovati u organizaciji biciklijada, Konjuh Adventurea, edukativnim događajima, kao i raznim akcijama gdje promovišemo naš grad i radimo na razvijanju biciklističke infrastrukture na najbolji način.

Za najmlađe pripremamo puno edukativnih i zabavnih događaja, tako da biti dio ove priče je jedna od pozitivnih odluka koje ćete donijeti u ovoj godini.

Članarina za cijelu 2021. godinu iznosi 10 KM.

Naš član postajete tako što uplatite članarinu (mlađi od 15 godina i dame ne plaćaju), popunite pristupnicu i preuzimete članske kartice. Sve to možete izvršiti u ZPC Bezistan u Fotokopirnici Spektar kod našeg Elvedina Ikanovića.

Članarina za osobe do navršenih 15 godina, kao i za sve pripadnice ljepšeg spola je besplatna. Svi oni koji nisu u mogućnosti uplatiti članarinu lično mogu to uraditi uplatom na račun kluba.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem društvenih mreža ili na brojeve telefona: 061 950 828, 061 611 036 i 061 716 615