Na našem portalu danas smo, između ostalog, objavili prilog Amira Meštrića o postignutom rezultatu KK Živinice na gostovanju kod ekipe Brčko-Distrikta.Uz to, administrator FB stranice KK Živinice poslao nam je prilog o najnovijim dešavanjima u ovom klubu, da je smijenjen predsjednik Kadirić, a izabran novi-prvo smo dobili informaciju da se radi o Seadu Hodžiću, a potom da je predsjednik Jasmin Osmanović.

Sead Hodžić nam je uputio pismo u kojem kaže da on nije predsjednik KK Živinice. Objavljujemo pismo S.Hodžića, uz izvinjenje što smo objavili netačnu informaciju, u nadi da je ova druga osoba zaista predsjednik KK Živinice.

Objavljujemo pismo ispravkje gosp Seada Hodžića u cjelosti:

Postovani,
Zelim vas upoznati da jos uvijek nije doslo ni do kakve smjene u KK Zivinice. Ja sam samo clan uprave kluba, a ukoliko dodje do odredjenih promjena javnost ce biti obavjestena.

Misljenja sam da bi se mediji trebali baviti temama kako unaprijediti sport i pouzdanim informacijama,a ne objavljivati neprovjerene informacije. U najmanju ruku bi od vaseg portala bilo fer da ovaj demant objavite na vasem portalu.
Hvala
Sead Hodzic
Clan uprave kluba.

Vaš komentar na članak: