Da je naš kraj rasadnik sportskih talenata potvrđeno je i sinoć na ceremoniji proglašenja najboljih sportista općine Živinice, kada su nagrađeni Ševkija Resić i Jasmin Jašarević.Priznanje za najuspješnijeg sportistu u kategoriji invalidnog sporta dobio je Jasmin Jašarević, federalni prvak u pikadu i kuglanju, osvajač brojnih medalja i priznanja sa međunarodnih turnira.

Ugledni privrednik i veliki humanista. Čovjek iza kojeg stoje djela, a ne riječi.Zaposlen je u društvu Naš Pogled Živinice, na poziciji direktora.

Naš Pogled d.o.o. je privredno društvo za zapošljavanje lica sa invaliditetom Živinice.U okviru Naš Pogled d.o.o, djeluje i pržionica kafe Merak. Kvalitet na prvom mjestu. Bez dileme kupujući Merak kafu, uštedjet ćete novac, a i vrijeme.

“Drago mi je da je održana manifestacija izbora najboljih sportista općine Živinice. Slobodno vrijeme posvetio sam sportu, a koliko imam uspjeha pokazuje i dobiveno priznanje”, rekao nam je Jasmin Jašarević nakon proglašenja za najboljeg sportistu općine.

Iskrene čestitke na ovom priznanju!/Ismet Kalajac/

Vaš komentar na članak: