Karatisti Kluba borilačkih sportova “Seiken” Živinice su tokom ove godine učestvoali na više turnira i prvenstva, a jednom su bili domaćini otovorenog prvenstva u Živinicama, na kojem se okupilo oko 500 takmičara iz BiH.

Da bi ti uspjesi bili još veći potrebna su i određena sredstva do kojih nije lako doći. Ipak, ima pozitivnih primjera, kakav se desio ovih dana. Uprava kluba i treneri se zahvaljuju menadžmentu firme “Atrius projekt” Doo Živinice, na čelu sa direktorom Vedranom Labendžom i gospodinom Amirom Dedićem na ukazanom povjerenju, odnosno sponzorstvu petnaest trenerki za našu karate sekciju u Dubravama.

Naime, firma “Atrius projekt” Živinice je društvo ograničene odgovornosti za arhitektonske, inženjerske, geodetske djelatnosti i consalting usluge. Osnovana je 2011.godine i osnovna djelatnost je projektovanje objekata visoko gradnje sa akcentom na pružanje usluga izrade 3D koristeći se savremenim softverskim rješenjima.

Još jednom hvala na ukazanom povjerenju, a mi ćemo zajedno gledati da to povjerenje opravdamo na najbolji mogući način! Sportski pozdrav!/Uprava kluba/

Vaš komentar na članak: