KBS “Seiken”:Dvije zlata vrijedne medalje sa prvenstva FBiH

U nedjelju, 11.10.2020. godine, u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici, je održano “15. Federalno karate prvenstvo” za kadete, juniore i U-21.Na ovom turniru učešće je uzelo oko 350 takmičara iz 64 karate kluba sa prostora Federacije BiH.

KBS “SEIKEN” Živinice je na ovom takmičenju imao 7 predstvnika i to:Tanović Emina,Pirić Bahrudin,Ademović Melisa,Zenunović Larisa,Mušanović Bekir,Musić Enisa i Čergić Armin.

Svih 7 takmičara je imalo izvanredan nastup u Zenici, osvojivši dvije zlata vrijedne medalje, od toga 1 srebrenu i 1 bronzanu medalju.Srebrenu medalju osvojila je: Musić Enisa – borbe U-21,dok je bronzanu medalju osvojila Tanović Emina – kate kadetkinje.

U borbi za medalju izgubili su:Zenunović Larisa,Ademović Melisa i Čergić Armin.Najiskrenije čestitke svim našim takmičarima na izuzetno uspješnim nastupima u Zenici.

Neizmjerno hvala i trenerima kluba:Denisu Brčaninoviću,Aldini Islamović i Murisu Šljiviću,kao i asistentima kluba:Omerkić Alemu,Jagodić Almedinu,Čergić Arminu i Musić Enisi, te ostalim članovima, roditeljima i simpatizerima našeg kluba, koji nam svakodnevno pružaju nesebičnu podršku.

KBS “Seiken” Živinice do 31.10.2020.godine, vrši upis novih članova u karate školu. Upis i prvi mjesec treniranja su besplatni. Učlaniti se mogu djeca uzrasta od 5 – 15 godina. Upis se vrši na treninzima u terminima objavljenim na stranici./Press: Uprava KBS “SEIKEN” Živinice/