KBS Seiken:Karate turnir Tuzla 2020.

U nedjelju, 4.10.2020. godine, u odličnoj tehničkoj organizaciji Karate kluba “Sloboda” Tuzla, u SKPC “Mejdan”, je održano kantonalno karate prvenstvo u karateu “TUZLA 2020”, u skladu sa naredbama i preporukama nadležnih organa usljed aktuelne pandemije. Na ovom turniru učešće je uzelo 175 takmičara iz 12 karate kluba sa prostora TK-a.

KBS “SEIKEN” Živinice je sa svojih 28 takmičara imao izvanredan nastup osvojivši ukupno 26 medalja, od toga 10 zlatnih, 6 srebrenih i 10 bronzanih u svim kategorijama. Ostvareni rezultati su bili sasvim dovoljni da naš klub u ukupnom plasmanu klubova zauzme, više nego zasluženo, 1. mjesto, i bude proglašen pobjednikom turnira.

Zlatne medalje osvojili su:
1. Đulović Sanjin
2. Husejnović Ajdin
3. Tanović Emina
4. Nukić Belma
5. Ademović Larisa
6. Ahmetović Šejla
7. Brčaninović Ahmed
8. Šišić Ahmed
9. Zenunović Larisa
10. Ademović Melisa

Srebrene medalje osvojili su:
1. Pepić Nejra
2. Atić Amar
3. Tanović Emina
4. Kladanjčić Ajla
5. Sakić Nedžad
6. Mušanović Bekir

Bronzane medalje osvojili su:
1. Hodžić Nejira
2. Muratbegović Sarah
3. Jusić Majda
4. Alispahić Muhamed
5. Ramić Amar
6. Jagodić Almedina
7. Muratović Džejna
8. Mešić Arnes
9. Halilović Jasmin
10. Halilović Jasmina

Najiskrenije čestitke svim našim takmičarima na izuzetno uspješnim nastupima u Tuzli. Neizmjerno hvala i trenerima kluba:Denisu Brčaninoviću,Aldini Islamović i Murisu Šljiviću,kao i asistentima kluba:Omerkić Alemu,Jagodić Almedinu,Čergić Arminu i Musić Enisi,te ostalim članovima, roditeljima i simpatizerima našeg kluba, koji nam svakodnevno pružaju nesebičnu podršku.

KBS “Seiken” Živinice do 31.10.2020.godine, vrši upis novih članova u karate školu. Upis i prvi mjesec treniranja su besplatni. Učlaniti se mogu djeca uzrasta od 5 – 15 godina. Upis se vrši na treninzima u terminima objavljenim na stranici./Press: Uprava KBS “SEIKEN” Živinice/