KBS Šotokan: Osvojili 14 medalja u Srebreniku

 

U nedjelju, 18.marta, u Sportskoj dvorani općine Srebrenik, u organizaciji Karate Kluba “1.Mart” Srebrenik, održan je 9. KUP Federacije BiH.Takmičenje u karateu u uzrasnim kategorijama djeca od 6 do 13 godina, kadeti i juniori i seniori kate i borbe pojedinačno i ekipno. Na ovom takmičenju učešće je uzelo oko 600 takmičara iz 40 klubova iz Federacije Bosne i Hercegovine.

Za Karate klub Šotokan nastupilo je 16 takmičara u pojedinačnim kategorijama. Naši takmičari su ostvarili odličan rezultat osvojivši: 1 zlatnu, 6 srebrenih i 7 bronzanih medalja.

ZA KARATE KLUB ŠOTOKAN ZLATNU MEDALJU OSVOJILA JE Pašić Belma.

Srebrne medalje osvojili su :
-Kuduzović Melina
-Šljivić Halima
-Šepić Hazim
-Vrtagić Amila
-Korajac Halid
-Dedić Emir

Bronzane medalje osvojili su
-Nukić Belma
-Mušanović Emrah
-Numanović Anida
-Ćasurović Džemal
-Ćasurović Sejfo
-Kozarević Mustafa
-Bešić Adin

K.K. ŠOTOKAN Živinice nastavlja sa dobrim rezultatima što pokazuje rezultat sa ovog KUP-a FBiH .
Karate klub ŠOTOKAN 25.marta 2018.godine bit će domaćin 1. Kola kantonalne lige tuzlanskog kantona i Regionlnog takmičenja za djecu od 6 do 14 godina, kadete i kadetkinje, juniore i juniorke, seniore i seniorke u borbama i katama pojedinačno i ekipno.Ova sportska manifestacija će se održati u Gradskoj dvorani općine Živinice.Dođite i uživajte u borilačkim vještinama.

Zahvaljujemo se ovim putem podršci roditelja naših članova i našem sponzoru ATRIJUS PROJEKT.Naravno za sve uspjehe i takmičarske rezultate zaslužni su i naši treneri:
-Bojić Ahmo, Bulić Ahmet, Ćasurović Emrah, Bulić Hanifa, Bošnjaković Amila i Adelisa i Bešić Emina./Pres KBS Šotokan/