KBS Šotokan: Sve više osvojenih medalja

Juče su takmičari Karate kluba ŠOTOKAN nastupali na dva takmičenja: u sportskoj dvorani u Banovićima, u organizaciji Karate kluba Banovići, održano je 5.kolo kantonalne lige TK,za naš klub nastupilo je 18 takmičara i ostvarili su zapažen rezultat, osvojivši 3 zlatne,3 srebrene i 11 bronzanih medalja.

U Zvorniku, u organizaciji Karate klub SENSEI, održano je međunarodno takmičenje u karateu u uzrasnim kategorijama djeca od 6 do 13 godina, kadeti, juniori i U 21 (mlađi seniori) kate i borbe pojedinačno i ekipno. Na ovom takmičenju učešće je uzelo 443 takmičara iz Bosne i Hercegovine,Srbije i Makedonije.Ukupno je nastupilo 29 klubova.

Za Karate klub Šotokan nastupila su 4 takmičara u pojedinačnim kategorijama u borbama. Naši takmičari su ostvarili dobar rezultat osvojivši 4 bronzane medalje.

ZA KARATE KLUB ŠOTOKAN ZLATNE MEDALJE OSVOJILI SU:
– Hukić Ramela
-Kozarević Mustafa
-Čamdžić Lamija

Srebrne medalje osvojili su :
-Vrtagić Lamija
-Mušić Emina
-Šepić Hazim

Bronzane medalje osvojili su :
-Vrtagić Amila
-Numanović Anida
-Mušanović Emrah
-Mušić Vedad
-Pašić Belma
-Bešić Adin
-Padžić Amna
-Hamidović Anela
-Kadrić Ajdin
-Kuduzović Melina
– Mustafić Ajla
-Mustafić Amir
-Mustafić Lamija
-Ćasurović Džemal
-Mešanović Zerina

Pred nama je još puno takmičenja i dobrih rezultata svakako će biti.Takmičari K.K. ŠOTOKAN Živinice nastavljaju sa pripremama za takmičenja koja su pred nama, nadamo se da će naši takmičari ostvariti što bolji rezultat. Zahvaljujemo se ovim putem podršci roditelja naših članova i našem sponzoru ATRIJUS PROJEKT.Naravno za sve uspjehe i takmičarske rezultate zaslužni su i naši treneri:Bojić Ahmo, Bulić Hanifa, Bulić Ahmet i Ćasurović Emrah./Tim za medije/