Poslije jako uspješne sezone i osvojenog trećeg mjesta u vrlo konkurentnoj Ligi mladih TK za kadete, naši momci se okreću novim obavezama i pobjedama.

Damir Seidl koji je donirao opremu KK Millenniumu na samom početku ove godine, pozvao je naš tim da učestvuje na turniru u Celju. Turnir će okupiti najjače ekipe iz Slovenije, a bit će ukupno šest timova. Naš tim sa trenerima Mirnesom Muminovićem i Eldarom Hrustemovićem neće otići sa bijelom zastavicom. Bitno je pomenuti da je našim momcima obezbijeđen smještaj i hrana od strane Damira Seidila koji je zaljubljenik u košarku i vlasnik uspješne kompanije na polju industrije mašina “Sedi Mont”, koja također kooperira sa najjačim europskim autoindustrijama.

KK Millennium na put kreće u petak, 3.juna, a vraća se u nedjelju poslije podne, uz, nadamo se, uspješan rezultat sa turnira.

Imena igrača Milenniuma koji nastupaju na turniru u Celju: Forčaković Eldar, Ahmić Elvis, Zehinović Adnan, Bojagić Azur, Bektić Damir, Mustafić Adnan, Šišić Emir, Imamović Maid, Dedić Ibrišim, Sprečak Samir, Adrović Alan i Hodžić Ademir./E.Hrustemović/

Vaš komentar na članak: