U vremenu u kakvom živimo vrlo je važno znati zaštititi sebe, ali i znati kako pravilno reagovati u pojedinim konfliktnim situacijama.

Zato vas pozivamo da nam se pridružite i da savladate vještinu samoodbrane, te naučite da zaštitite sebe ali i druge.

Pridružite se Krav Maga klubu samoobrane “Contact Combat” iz Tuzle.

Krav Maga  je sistem samoobrane nastao 30tih godina prošlog stoljeća. Krav Maga je sistem samoobrane koji obuhvata elemente više borilačkih vještina (karate, kung fu,boks, jiu jitsu.). Navedeni sistem samoobrane se temelji na prirodnim reakcijama čovjeka i njegovim refleksnim pokretima i shodno tome sve tehnike koje Krav Maga obuhvata su realne i situacijskog su karaktera.

Civilnu verziju Krav Maga mogu trenirati svi uzrasti i spolovi bez ograničenja, a pored vježbanja tehnika samoobrane kod polaznika se razvija samopouzdanje, sigurnost, sposobnost djelovanja u stresnim situacijama, podiže se razina kondicije, snage i izdržljivosti te skidaju suvišni kilogrami.

Svi treneri u našem klubu su treneri sa svjetskim lincencama i sa bogatim inostranim iskustvom.

Početak nove sezone treninga je 02.09.2016 g. (petak ) od 18 sati u sali DIF-Fakultet za sport i tjelesni odgoj u Tuzli. Ujedno vas obavještavamo da su termini treninga od ove sezone ponedjeljak u 19 sati te srijeda i petak od 18 sati.

I vi nam se možete pridružiti. Javite nam se na slijedeće brojeve telefona: 061 998 742 ili 060 3120 665

kao i na e-mail: info@kravmaga-tuzla.com

Više informacija o našem radu potražite na  – www.kravmaga-tuzla.com

Vaš komentar na članak: