NBA zvijezda Jusuf Nurkić večeras igra za Hakiju Osmanovića

Večeras, 7.juna,od 18 sati bivši i sadašnji reprezentativci BiH odigrat će revijalnu humanitarnu utakmicu za Hakiju Osmanovica u Živinicama. Naš grad ugostit će bivše a i sadašnje velike zvijezde BH košarke.

U posljednji čas saznajemo da će večeras u ovoj humanitarnoij utakmici nastupiti i NBA zvijezda Jusuf Nurkić, koji je rado prihvatio prijedlog da ponovo zaigra u Gradskoj dvoraani.

“Svakako da se radujem novom susretu sa svojim bivšim saigračima, košarkaškim entuzijastima i građanima Živinica. Svaki dolazak u rodni kraj za mene je nešto posebno, a večeras igramo svi za našeg Hakiju. Pozivam sugrađane da nam se pridruže i da uz lijepu košarku pomognemo našem ranjenom mladiću”, kaže nam popularni Jusuf.

Na ulazu u dvoranu biti će postavljena kutija, a prilikom ulaza gledaoci će dobivati karte za koje će sami odrediti cijenu, te novac ubaciti u kutiju.

Pozivamo sve ljubitelje košarke, da dođu da uživaju u atraktivnim potezima i dobrom košarkom, te da zajednički skupimo novac za našeg Hakiju, kako jedan mladi život ne bi bio ugašen./M.Muminović/