Danas je na Gradskom stadionu u Živinicama Priluk savladao Bosnu iz Kalesije rezultatom 3:1. Sa osvojenih 27 bodova Priluk krči put ka gornjem dijelu tabele. Dva gola za Priluk postigao je Hasanović, a jedan gol zabio je Zukić.

Ekipa Slavena sutra gostuje u Prokosovićima, gdje će nastojati postići prvu pobjedu u nastavku sezone na gostujućem terenu.

I šampion polusezone Druge lige FBiH-Sjever Svatovac iz Poljica ne posustaje, pa je danas postigao pobjedu protiv Sloge iz Tojšića, rezultatom 2:0 u gostima.

Prokosovići-Slaven 1:1

U nedjelju je odigrano nekoliko utakmica Druge lige FBiH-Sjever, čime je kompletirano 17.kolo. Slaven je gostovao u Prokosovićima, gdje je izborio nerješen rezultat 1:1.

Slaven je prvi preko Mirnesa Salihovića došao u vođstvo, ali je na kraju ipak, uprkos boljoj igri, ostalo nerješeno. Slaven se sa 31 bodom nalazi na 4.mjestu tabele. Ukoliko žele bolji plasman Živiničani imaju priliku da u dvije uzastopne domaće utakmice -protiv Sloge iz Tojšića, a potom i lidera na tabeli Svatovca pobjedama dođu do borbe za sam vrh. Na čelu tabele je Svatovac sa 39 bodova.

Vaš komentar na članak: