Nogomet: Priluk-Ingram 8:1

Juče i danas igrane su utakmice 11.kola Druge lige Federacije BiH. Bosna iz Mionice ne prepušta prvu poziciju na tabeli, pa su uspješni i u gostima. U Miričini su slavili pobjedu protiv Lokomotive rezultatom 2:1, te sa 26 bodova zauzimaju prvo mjesto na tabeli, odmah ispred Budućnosti, koja ima bod manje.Budućnost je u gostima bila bolja od Dinama 4:1.

Priluk je danas ugostio ekipu Ingrama i uspio slaviti pobjedu visokim rezultatom 8:1. Sa visokom pobjedom Priluk je popravio gol razliku i trenutno sa 14 bodova zauzima 10. mjeto na tabeli.Zanimljivo je istaći da su gosti poveli,a Priluk izjednačio na 1:1 iz penala. Ali, kada je Priluk poveo igrači Ingrama su posumnjali u sudijsku nepravdu, pa su u nastavku utakmice bili više posmatrači nego igrači, što je pomoglo domaćinima da postignu visoku pobjedu.Slično se desilo i juče na utakmici između Zvijezde i Bosne u Gradačcu.

Golove za Priluk postigli su Karić i Smajlović po 3, a po jedan  Hasanović i Ramić.

U ostalim susretima postignuti su slijedeći rezultati: Mladost-Prokosovii 1:1, Sloga-Radnički 0:1, Mramor-Bosna Kalesija 2:2 i Svatovac-Seona 0:1.