Slaven je na kraju polusezone izborio mjesto u gornjem dijelu tabele i nalazi se u grupi ekipa koje dijele drugo mjesto sa 25 bodova. Tom uspjehu svoj doprinos dao je i fudbaler Admir Ćehajić, koji je postigao 8 golova u ovom dijelu prvenstva Drugoligasa “Sjevera”. Admir je prije dolaska u Slaven promijenio nekoliko klubova, a o svojoj karijeri kaže:

“Nogomet sam zavolio jos u ranoj mladosti, tako da sam od sedme godine počeo u NK Rudar Bukinje i tu sam poveo prve nogometne korake. U Rudaru sam stasavao kao igrač i sa 17 godina sam prešao u FK Radnički Lukavac. Od tada i moja karijera kreće uzlaznom putanjom. Nastavljam igrati za FK Budućnost Banovići i FK Slobodu Tuzla. U dva navrata sam bio član Radničkog Lukavac i isto dva puta OFK Gradina Srebrenik i FK Lokomotiva Miričina, te NK Omladinac Mionica i sada u Slavenu. Stekao sam dobra iskustva i iz svakog kluba imam lijepe trenutke, a ponajviše naravno u Slobodi”.

Admir Ćehajić igra na vise pozicija, pretežno prema naprijed, sa uspjehom igra po krilu. U nastavku prvenstva očekuje još bolje rezultate:

“Mislim da ćemo se dobro pripremiti zaa nastavak sezone, ali mislim da neću više igrati u Slavenu pošto ima nekoliko klubova koji bi me zeljeli u svojoj sredini. Ipak, Slaven ima dobar fond igrača i nadam se da će postići još bolji uspjeh”, kaže nam iskusni fudbaler Ćehajić./Š.G./

Vaš komentar na članak: