Uspješno se nastavlja odigravanje utakmica na Memorijalnom turniru u Repuhu. Večeras su na rasporedu 4 izuzetno kvalitetne utakmice, nakon kojih će se saznati konačan rasplet u grupi II, gdje ekipe Crni labud Šeher i BA&BA Gojčin vode grčevitu borbu za drugo, odnosno treće mjesto.

Ekipa Hipa plast Svojat je bez šansi za plasman u nokaut fazu. Takođe, veoma zanimljiva će biti i druga utakmica između ekipa MF Gojčin i Red Bull. Ekipi Gojčina za plasman u osminu finala neophodan je trijumf, dok Red Bull prolazi i sa remijem.

Veoma kvalitetna i neizvjesna utakmica bit će između Podgajeva i Zatesa. Šlag na kraju, bit ce derbi večeri; prvoplasirana ekipa iz grupe III Semić Zelenika odmjerit će snage sa ekipom Potkraj Gračanica, koja zauzima treću poziciju, ali sa utakmicom manje. Turnir počinje od 20 sati.

I ovoga puta nakon utakmica igrat će se kola brojnih posjetilaca turnira. Osim nogometa ovo je i svojevrstan kulturni događaj, pa pozivamo mještane i sve ostale ljubitelje nogometa i dobrog druženja da nam se pridruže. Osim pomenutog, u Repuhu se ovih dana okreću janjci na ražnju, uz popularnu cijenu od 20 KM za jedan kg./I.Korajac/

Vaš komentar na članak: