Sinoć je održana Izvještajno izborna Skupština Rukometnog kluba Konjuh Živinice. Sjednicom je predsjedavao predsjednik Skupštine Almir Šahinpašić. On je u svom obraćanju istakao uspjehe kluba tokom protekle, ali i ranijih sezone u Premijer ligi BiH, te još rekao da će i dalje politika kluba biti oslonac na vlastitet snage i rad sa mlađim selekcijama.

“Naš je cilj da se u narednoj prvenstvenoj sezoni Premije lige BiH vratimo na vrh tabele, te ćemo nastojati dovesti i neka pojačanja, kako bi taj svoj cilj i ostvarili”, rekao je Šahinpoašić.

Nakon podnesenih izvještaja o radu za period 1.07.2014-30.06.2015.godine i finasisjkog izvještaja, te planova rada za narednu sezonu ovi materijali su jednoglasno usvojeni. Planirani prihodi za narednu takmičarsku sezonu su oko 216 hiljada KM, s tim da klub traži generalnog sponzora, koji bi na godišnjem nivou potpomogao rukometaše Konjuha sa oko 50 hiljada KM.

Za novog predsjednika Skupštine RK Konjuh, koja broji 30 članova, izabran je općinski načelnik Asim Aljić, njegov zamjenik je Enes Glavinić, dok je za sportskog direktora kluba, umejsto dosadašnjeg Jasminka Omerefendića, izabrn Dalibor Paligorić. Izabran je i novi sastav Upravnog odbora, koji će na prvoj sjednici izabrati svog predsjednika./Maid Glavinić/

Vaš komentar na članak: