Rukomet: Konjuh danas i sutra protiv Ramhat Hašarona

U okviru 3.kola čelendž kupa rukometaši Konjuha danas u Tel Avivu igraju protiv Ramhat Hašarona. Ekipa je sinoće poletjela sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla u 18,30 sati i sretno doputovala u Tel Aviv.

Kako smo ranije pisali oba susreta Konjuh će igrati u Tel Avivu, pa će taj drugi meč odigrati u subotu, 18.novembra. Trener Žikica Milosavljević, kao i ekipa u cjelini, optimisti su i očekuju plasman u naredni krug čelendž kupa.

Posljednje tri prvenstvene utakmice Konjuh je riješio u svoju korist, ekipa je u vrlo dobroj formi, a da li će se postići prolazak u 4.kolo Čelendža ostaje da se vidi nakon dvomeča u Izraelu.

Današnja utakmica počinje u 16 sati. Mogući sastavi ekipa su slijedeći:

Ekipa SGS Ramhat Hašron:Andrejević Dušan, Fichlović Niv, Gal Amit Yehuda, Katz Yuval, Kordova Guy, Levy Niv, Liberty Ben, Masliyah Hadar, Motola Amit, Nathan Dan, Pavlović Milan, Peretz Aviv, Rotberg Yarin Ozer, Strydom Werner i Sychenko Alexander.

Konjuh: Brkić Elvis, Čutura Miodrag, Grujičić Bojan, Hamzić Kemal, Hamzić Arnad, Husejnović Amar, Husić Mihret, Kadić Davor, Marčeta Mirko, Memić Semir, Modrić Mirza, Pejkušić Sulejman i Smajić Nermin.

Na slici: Selfi pred let za Tel Aviv