SPARTANS SPORT je najmladji sportski kolektiv u Živinicama. Ono što nas karakteriše, zasigurno je trud da djeci sport bude mnogo zanimljiviji. Dokaz tome je i SPARTNANS FAMILY DAY koji će u budućnosti biti i naš rođendan. Nešto više o ovome će reći naš predsjednik Zlatan Kamberović prof:

“Prije nego što nešto više kažem o samom događaju, istakao bi da naše udruženje svakim danom dobiva novu dimenziju. Naravno, ništa od toga ne bi bilo da nije naših mladih trenera na čelu sa liderom tima Mirzom Memićem, koji rukovodi našim projektima. Kako radim sa njima i ja se osjećam mlađim i poletnijim, jer uz toliku energiju to je logičan slijed.

Događaj kojeg organizujemo u subotu, kako u uvodu piše, namijenjen je svima koji su udruženi oko ideje Spartansa. Ućešć će uzeti svi naši članovi, koji će se međusobno takmičiti u Gradskoj dvorani. Kako bi sve organizovali na nivou, pomognuti smo od naše Omega doo Živinice i Menprom Tuzla, kao i Caffe bar Green, čije će osoblje organizovati roštilj za sve goste događaja. Ovom prilikom želim pozvati sve građane Živinica, koji će u ugodnom druženju uveličti naš događaj. Također, svi oni koji žele trenirati sa nama, mogu dobiti informacije od naših trenera”./Press Spartans sport/

Vaš komentar na članak: