Sportski susreti studenata Tuzle i Osijeka

Međuuniverzitetski sportski susreti odigrani su u srijedu, 26. novembra 2019. godine, u Univerzitetskoj dvorani. Univerzitet u Tuzli ugostio je Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera iz Osijeku. Na susretima su odigrane prijateljske utakmice u futsalu za studente i zaposlenike, odbojka za studentice i stonoteniski mečevi za studente.

Iako je karakter susreta bio prijateljski, mnogo više želje i vještine ovaj put pokazalo je Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera Osijek.

Pobjednice susreta u odbojci rezultatom 2:1 u setovima je Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera. Sveučilište u Osijeku je odnijelo pobjedu u futsalu rezultatom 6:4 i u stonom tenisu rezultatom 3:2 u setovima za studente. Zaposlenici Univerziteta u Tuzli u futsalu odigrali su rezultatom 2:1 u svoju korist.

Revanš utakmice odigrat će se već 11.12.2019. godine kada će Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ugostiti ekipe Univerziteta u Tuzli.Tehnički organizatori: Centar za sport i Studentski parlament Univerziteta u Tuzli./Alan Alagić/