SSK Konjuh:Uspjeh strijelaca u Hadžićima

Proteklog vikenda u Hadžićima je održan Memorijalni turnir u povodu igmanskog marša, na kome je učešće uzela i ekipa Streljačko sportskog kluba Konjuh.

U ekipnom plasmanu na tradicionalnom turniru u Hadzićima ekipa Konjuha,uz podršku svih članova trodnevnog druženja na Bjelašnici, osvojila je drugo mjesto. Ekipu su činili Šaha Hodžić, Naza Hodžić i Elmira Nukić.

U pojedinačnom plasmanu na turniru u Hadžićima Šaha Hodžić, sa osvojenih 181 krugom, zauzela je 1. mjesto.

“Imala sam puno uspjeha na raznim turnirima i prvenstvima.Ovaj koji sam postigla proteklog vikenda u Hadžićima je najveći.Ako je po onoj narodnoj”da se po jutru dan poznaje”,to je sigurno  dobar znak da ću tokom tekuće godine postizati još bolje rezultate”, kaže nam šampionka Memorijala u Hadžićima Šaha Hodžić.

Sportsko streljaštvo u našem gradu postiže odlične rezultate na takmičenjima u BiH, kao i na međunarodnom programu, a shodno tome potrebno je konstantno stvaranje boljih uslova za rad i opremanje streljane.Ovih dana je nabavljena i elektronska meta koja će doprinijeti kvalitetnijim treninzima i još boljim rezultatima./Tim zamedije/