Od 22. septembra do 1. oktobra 2014. godine, građani gradova u regiji se pozivaju da se priključe izazovu u korištenju najodrživijeg prevoznog sredstva, Njegovog veličastva bicikla. Centar za životnu sredinu i predstavnici regionalne mreže biciklističkih organizacija i inicijativa +1 pozivaju sve građane da se priključite izazovu “Biciklom na posao”.

Izazov “Biciklom na posao” je jednostavan: od 22. septembra (Svjetski dan bez automobila) do 1. oktobra koristite bicikl za odlazak na posao! Naravno, možete ići i na pijacu, fakultet, u školu, bioskop i na sva ostala mjesta – nama pošaljite komentar, fotografije vaših vožnji, zanimljivost koja vam se u tom periodu dogodila ili fotografiju na FB stranicu organizacije ili na mail info@czzs.org, a najzanimljivije priče i komentare ćemo objaviti i predstaviti na društvenim mrežama i u medijima!

Budi dio izazova!

Regionalni izazov “Biciklom na posao” je potpuno neprofitan, spontano afirmisan popularan događaj koji podržavaju organizacije iz gradova cijelog regiona!/Tihomir Dakić/

Vaš komentar na članak: