Dr.Zahir Poljić: Kako pomoći zdravo odrastanje najmlađih

Moderne tehnologije uveliko su zakoračile u našu svakodnevnicu! Ovisnost o kompjutorskim igricama odavno je izražena i djeca provode puno vremena zaokupljena tim”zanimljivim” crtanim događajima.Sigurno je da djeca i mladi sve više provode vremena za kompjuterom i da se to odražava na njihovo ponašanje.

Zombi igrice su unakazile djecu, pa se zato mnoga djeca čudno ponašaju i to je već provjereno.Doktor prirodne medicine Zahir Poljić ukazuje na tu veliku opasnost po pravilno odrastanje mladih:

“RODITELJI UOZBILJITE SE I ORGANIZUJTE, JER KAO POJEDINCI NEĆETE PUNO POSTIĆI BEZ UJEDINJENJA. NAŠA DJECA SU U PITANJU, A NI ONA IZ EVROPSKE UNIJE NISU U BOLJOJ SITUACIJI (REZULTAT MORA BITI MJERILO, KADA JE RJEŠAVANJE OVIH PROBLEMA U PITANJU).Prazne priče i magle treba izbrisati za sva vremena, ako želimo da našoj djeci bude dobro”.

BiH kralj nauka po nadimcima Ajnštajn i Tesla, što je već široj javnosti poznato preko dvije decenije, a sada „DOKTOR PRIRODNE MEDICINE“ Zahir Poljić spreman je da prođe sve provjere ovoga što je navedeno u daljem tekstu. Mnogima to ne odgovara, ali moraju da znaju da su njihova djeca u pitanj.

“Negativne energije jesu glavni uzrok svih poremećaja na ljudskom mozgu i organizmu. Najnovije naučno dostignuće koje ima rezulta i rekordno vrijeme rješavanja odnosno (odstranjivanja) negativnih energija. Negativne energije se mogu već danas odstraniti iz ljudskog mozga i svih organa.

Prije nekih 15 dana kod pacijentice iz Lukavca tri negativne energije su ženi pojele hrskavicu na lijevom koljenu za godinu dana, zato dobro razmislite o ozbiljnosti svega navedenog. Metodom skeniranja komletnog organizma od glave do prstiju ruku i nogu, možemo otkriti sve negativne energije, dok u tom momentu skeniranja, koje u prosjeku traje 15 minuta sa različitim i striktno ciljanim frkvencijama, pacijent sve osjeti i kaže šta sve osjeća, a na osnovu konkretnih događanja bira se najkraći put do prstiju nogu i ruku, a onda se pristupa čišćenju (FILTRIRANJU KRVI SKENIRANJEM ODNOSNO POTISKIVANJEM NEGATIVNIH ENERGIJA).Postoje razne metode čišćenja ovisno o zastarjelosti negativnih energija odnosno (bolesti). Sve što su negativne energije duže vrijeme u tijelu, sve ih je teže odstraniti,tako da oni koji dođu na vrijeme to leti kao čep napolje”, kaže Poljić i dodaje:

“Negativne energije mogu u većini slučajeva i da govore, odnosno preuzmu kontrolu glasnica pacijenta i onda možemo doći do mnogo bitnih informacija. Pacijenti se iznenade kada svojim sluhom sve čuju i da imaju podstanara u svom tijelu za kojeg nisu ni znali. Postoje i nijeme negativne enrgije, od njih ne možemo dobiti nikakve informacije,ali se mogu odstraniti iz tijela. Vjerovatno da postoje i gluhonijeme, ali metodom skeniranja i potiskivanja (guranja) negativnih energija prema izlazu ruku i nogu pacijenti u 90% slučajeva osjete i prate kretanje negativnih energija”.

To znači da pacijent sa doktorom Zahirom Poljićem zajedno preuzima kontrolu nad negativnim energijama i u većini slučajeva dolazi do plača negativnih energija, jer je došlo do uzvraćanja udarca, gdje negativne energije imaju žestokih problema iz razloga, jer može doći do njihovog uništavanja.

“Negativne energije su podijeljene kao radio stanice na različitim frekvencijama, tako da prilikom skeniranja (pretraživanja) sa različiti frekvencijama možemo otkriti na kojoj su frekvenciji, jer tog trenutka pacijent osjeti da se nešto dogaća u tijelu i to odmah kaže doktoru, a doktor to zapamti i zna na kojoj je frekvenciji skenirao i onda se drži te frekvecije sa kojom potiskuje negativne energije. Kada se eliminišu oni koji su na toj frekvenciji onda se traže druge negativne energije koje su na sasvim drugim frekvencijama i istom metodom čiste iz tijela pacijenat.Kada se sve očisti pacijent tada osjeti olakšanje i tek tada vidi razliku koliki teret i tegobe koje su propraćene najčešće sa teškim depresijama i bolestima na raznim organima. Ova metoda se radi temeljito i izgleda kao nešto iz domena naučne fantastike.

Pored toga što negativne energije mogu prouzrokovati mnoge vrste bolesti, ako su se nastanile u ljudski mozak, mogu prouzrokovati moždani udar kada napune deset godina boravka na mozgu i to je isto provjerena informacija.Ono što je zabrinjavajuće- te iste negativne energije mogu da upravljaju našim mislima i da u datim i bitnim momentima donesemo pogrešne odluke zbog tih negativnih energija. Kada smo potpuno svjesni da je neka naša odluka bila pogrešna, onda nam već može biti jasno, da bi uljez mogao biti prisutan.Taj uljez o kojem govorimo može boraviti privremeno ili stalno, ali na pitanje zašto?- to su teme na dugo i na široko.

Mi kao narod smo toliko sposobni, ali odgovorno tvrdim da smo neuki i zatrpani (prebukirani) sa raznim naukama koje su nas dovele do ove situacije u kojoj se nalazimo i niko ne traži riješenje i ne postavlja se pitanje -“pa ljudi da li iko ima rješenje za ono što je do sada bilo nerješivo?

Da se bolje razumijemo, sva ova tehnika kompjutera, mobitela, mikro kartica dolazi iz galaksije.Mi se samo učimo kako to da koristimo. Mladen Marić, voditelj emisije PARALELE, je čovjek koji zaista zalužuje nagradu jednu konvertibilnu marku po stanovniku, a to bi bila poučna nagrada za one koji stavljaju svoj život na kocku, da upozori narod šta se stvarno događa, a on je upravo svjestan u kakvu situaciju sebe dovodimo.

Negativne enrgije dosežu do te mjere (suicid) da čovjek digne ruku sam na sebe, da se objesi i sam sebe zakolje, a kamoli ovo drugo što je navedeno u ovom tekstu, pa šta tu treba dalje da se trubi.Nije riješenje zabiti glavu u pijesak kao noj, ne znači da sunce ne sija.Nemojte misliti da ću vam redovno trubiti i rizikovati svoj život. Poruka svima glasi:”organizujte se doći ću u bilo koji grad u BiH po pet dana da humanitarno pomognemo našoj djeci, a tako i vama”.

Svi neće moći doći na red, ali će se moći uvjeriti da postoje rješenja za ono što je do sada bilo neriješivo i ne smije biti nikakva montaža. Memorišite brojeve telefona i mail adresu.

Roditelji ili bilo koja institucija, mogu kontaktirati sa Zahirom Poljićem preko fejsbuka ili e mail- zmaj1965@hotmail.com. Viber- 062 395 001 i mob. 061 290 996