Već smo pisali o Indiri Muminović, lijepoj živiničkoj gimnazijalki.Indira Muminović jedna je od 20 finalistica izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2016, koja dolazi iz Živinica.
Najljepše djevojke, finalistice 21-og izbora ”Miss BiH za Miss Svijeta 2016”, počele su s pripremama za predstojeći, najznačajniji državni izbor u našoj zemlji, koji će se održati 09.10.2016. godine u Sarajevu, uz direktan tv prijenos Federalne televizije i televizije Republike Srpske.

Pripreme za najgledaniji tv show u našoj zemlji su počele. Nakon što su se okupile ispred Hotela Terme na Ilidži, doputovale su u predivni hotel Marko Polo na otoku Korčula u Hrvatskoj.

Pred dolazak na pripreme, Indira je pozirala u novoj kolekciji Deichmann za nagradnu igru koja je u toku. Najčešče kupuje obuću Deichmann iz jednostavnog razloga jer voli moderne a udobne cipele.

Indira Muminović, ovim putem, poziva svoje sugrađane da joj daju podršku, tako što će lajkati Facebook stranicu Modna agencija Abc Models i FB stranicu Miss BiH za Miss Svijeta, a zatim njenu fotografiju.

Vaš komentar na članak: