Živinice po tradiciji postižu zapažene uspjehe na izborima za MISS BiH. Ne treba posebno naglašavati da je aktuelna misica naše države upravo Živiničanka Lida Krajšnik, a da je među 12 finalistkinja bila takođe naša sugrađanka Indira Muminović.

Naredni Izbor MISS Federacije BiH je u ponedjeljak, 28.avgusta, na sceni Bosanskog kulturnog centra u Tuzli, sa početkom u 20 sati.

Izbor za Miss Federacije BiH 2017.godine je prilika da svoju ljepotu, mladost i inteligenciju pokaže 30 djevojaka koje su prošle na kantonalnim i regionalnim takmičenjima u FBiH.Među 30 najljepših je i Merima Mešić iz Živinica, koja je nedavno na izboru za MISS TK bila druga pratilja, te se tako plasirala u završnicu za izbor MISS BiH.

Merima Mešić, imam 19 godina, osnovnu školu je završila u Višći, student je druge godine Odsjeka zdravstvenih studija na Medicinskom fakultetu u Tuzli. O očekivanjima u daljem takmičenju najljepših djevojaka kaže:

“Na takmičenje za Izbor Miss TK sam se prijavila iz razloga što su me prijatelji i porodica već duže vrijeme podržavali u tome i ostvarila sam značajan rezultat kao druga pratilja. To mi je dalo podsticaj za dalji trud. U ponedjeljak slijedi takmičenje za Miss FBiH i nadam se da ću ostvariti dobre rezultate, kao i da ću imati podršku od mnogih”.

Sve finalistkinje izbora Miss FBiH i Miss RS putuju 14.septembra u Tursku, u Hotel Grand Prestige 5* SIDE, a finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2017, održat će se 1.oktobra u Hotelu “Terme” Ilidža.

Da bi Merima Mešić postigla što bolje rezultate sugerišemo našim čitaocima da je podrže i svojim glasovima pomognu da stigne do cilja,tj.da osvoji jednu od vrijednih nagrada, a to možete postići na slijedećem linku- http://woobox.com/hz3k9u, odnosno možete glasati na broj telefona: 096 840-812

Vaš komentar na članak: