U Gradskoj dvorani će se održati veliki humanitarni koncert za oboljelog sugrađanina Latifa Havkića, našeg poznatog izvođača narodnog melosa, čije su ploče svojevremeno dostizale najviše tiraže. Ovaj popularni pjevač je obolio već duže vrijeme, ali ga njegovi sugrađani i estradni umjetnici ne zaboravljaju.

Tako će se za Latifa Havkića u četvrtak, 19.juna u večernjim satima, održati humanitarni koncert, na kojem će nastupiti Halid Muslimović, koji je i sredinom 80-tih imao u našem gradu humanitarni koncert. O skorašnjem ponovnom nastupu u našem gradu rekao je:

“Dobro poznajem našeg Latifa i žalim što je obolio. Sa svojim gostima ćemo nastupiti i pozivam građane Živinica i okoline da dođu, uživaju u lijepoj muzici i pomognu svog sugrađanina i našeg kolegu. Od srca za našeg estradnog umjetnika Latifa Havkića”.

Halid Muslimović je proteklih dana svojim nastupima pomagao poplavljena područja, a i Živiničani će imati priluku da se uživo upoznaju sa poznatim umjetnikom estrade i humanistom. Sponzori koncerta su, osim Slavena, još BH Pošte i BH Telekom, koji će takođe pomoći oboljelom sugrađaninu Latifu Havkiću.

Koncert je bio najavljen na stadionu Slavena, ali zbog loših vremenskih uslova odlučeno je da se održi u Gradskoj sportskoj dvorani od 20 sati, u četvrtak, 19.juna!/Š.Gadžo/

Vaš komentar na članak: