U našem gradu danas je osvanu nesvakidašnji bilbord. Povodom punoljetstva tata Halil se sjetio da svojoj ćerkici Amili na neobičan način čestita 18.rođendan.On je danas ovaj bilbord postavio na gradskoj pijaci kod Pashe i na taj način iznenadio svoju ćerku za osamnaesti rodjendan, ali je takođe iznenadio i mnoge prolaznike. To je nešto što niko do sada nije učinio.

Na bilbordu uz fotose tata Miki Halil Muratović je svojoj ćerkici Amili napisao:

“Želim ti ono što se niko neće sjetiti da ti poželi, a što ti iščekuješ šuteći.
Neka i to ne izrečeno, što samo ti znaš, bude ispunjeno. Sretan rođendan ljepotice moja”.

Njegova ćerka Amila se zahvalila svom ocu:

“Od kad sam bila mala moj otac se trudio da me iznenadi na bilo koji način, u bilo koje vrijeme, sa bilo kojom sitnicom, ali danas je prešao sve očeve na ovom svijetu. Hvala najvažnijoj muškoj osobi u mom životu što mi je pokazao kakvi muškarci trebaju da budu. Volite se i pazite svaki dan i da Bog da svako imao oca kakvog imam ja! Volim te najviše na cijelom svijetu”!

Amila ide u Medicinsku školu Živinice-treći razred, a želja joj je da nakon srednje nastavi ma medicinskom fakultetu!Amila je takođe poznata i kao humanitarac u Timu mladih Crvenog križa Živinice. Amila, neka ti je sretno punoljetstvo i da ti se ostvare svetvoje želje!/Edita Belkić/

Vaš komentar na članak: