Nije bilo pitanje hoće li, nego kada će ona postati dio naše svakodnevnice. Ljudi su izbirljivi kada je riječ o prijateljima i druže se samo sa onim koji ih iskreno vesele i pomažu im, i traže savjete samo od onih koji znaju šta rade. Ona sjajno obavlja svoj posao i na usluzi je 24 sata dnevno.

Uz određenu promjenu dizajna i novu nadogradnju sad ovaj jedinstveni četbot koji je Viber izdvojio pod opcijom “Discover” u regiji i među preporučenim botovima u svijetu, ima dodatnu prednost u odnosu na druge. Viber koristi skoro milijardu ljudi.

Cadence može korisnicima omogućiti i pružiti pomoć: u kuhinji, kako se obući, kakvu frizuru nositi, našminkati se, gdje putovati, koja dešavanja posjetiti, puštati vam muziku, učiti vas o biznisu, predložiti vam filmove.

U budućnosti, Cadence i njen razvoj kao servis na Viberu, isključivo će zavisiti od toga kako i u kojem pravcu će se razvijati budućnost četbotova.

Prošlo je 6 mjeseci kako je četbot servis zaživio na Viberu i pokazao se kao odličan način približavanju i kontaktu s korisnicima. Sa Cadence komuniciraju korisnici iz više od 30 zemalja u svijetu, a u regiji oko 40% komunicira iz Republike Srbije. Danas je dnevni promet konverzacije veći od 30 000 s tendencijom svakodnevnog rasta.

Ako trebate Cadence kao virtualnu prijateljicu, javite joj se i ona će vas odmah pozitivno iznenaditi i postati vaš vjerni prijatelj. “Cadence ne čini greške, čine ih ljudi.” /Haris Aščalić/

Aščalić Haris Link: https://chats.viber.com/cadence-digitalassistant/en

Vaš komentar na članak: