Među 20 finalistica izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2016 je i Halida Krajšnik iz Živinica. 21-vi državni izbor Miss BiH će se održati 09.10.2016.godine, uz direktan tv prenos na FTV I RTRS iz Sarajeva.

Tom prilikom ćemo saznati koja djevojka će osvojiti titulu Miss BiH kao I titulu Miss televoting BiH 2016 i time se plasirati u superfinale 12 najljepših djevojaka BiH.

Kako bi sve djevojke imale fantastične frizure, pobrinuli su se Babyliss I Tehno-Mag koji su ponosni sponzori 21-og izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2016 te prvo što je uslijedilo bio je odabir proizvoda za estetsku pripremu djevojaka.

Babyliss je europski lider visoke kvalite i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Pred odlazak na pripreme izbora Miss BiH, a kako bi bile spremne za razna video i photo snimanja, najljepše djevojke BiH su dobile vrijedne proizvode među kojima ističemo prvi i jedinstveni automatski uvijač s ionskom tehnologijom Curl Secret C1100E, depilatore G-940E za dugotrajno uklanjanje dlačica pomoću svjetlosnih pulseva te četke, fen za kosu i pegle za kosu po čemu je ovaj brend jedinstven na BH tržištu.

Kako je u toku nagradna igra, ovoga puta, najljepše djevojke naše zemlje, poziraju u kolekciji Deichmann koji je ponudio veliki asortiman obuće i različitog jesenskog accessoriesa za sezonu jesen/zima 2016.

Kao prava ovisnica o kvalitetnim cipelama, Halida Krajšnik iz Živinica, finalistica izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2016. godine izjavila je:

„Zaista sam veliki zaljubljenik u dobru obuću i drago mi je da sam uz svoj styling odabrala obuću i torbu baš po mom ukusu”.

Halida Krajšnik, ovim putem, poziva svoje sugrađane da joj daju podršku, tako što će lajkati Facebook stranicu Modna agencija Abc Models i FB stranica Miss BiH za Miss Svijeta, a zatim njenu fotografiju.

Vaš komentar na članak: