Našim pozivima spasimo Adnana da ostane u ‘Operaciji Trijumf’

Jedini planetarni show popularniji od Velikog Brata, njegov muzički rođak Operacija trijumf, gledaocima pruža jedinstvenu priliku da saznaju kako izgleda postati prava muzička zvezda! Studenti iz pet država: Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije više od 100 dana živi zajedno na muzičkoj Akademiji i uče kako se postaje svetska muzička zvezda.

Jednom nedeljno na profesionalnim koncertima pod nazivom Gala vece, nastupajući i rame uz rame sa nekim od najvećih svetskih zvezda, studenti pokazuju sta su naučili i da li su spremni za internacionalnu muzičku karijeru. Ukoliko nisu, glas publike će ih poslati kući, a ako jesu… granica nema! Snimanje albuma i koncertna turneja samo su prvi stepenik na pobedničkom putu do zvezda. – http://www.operacijatrijumf.rs/

Na zalost, nakon nominacije Jasmine Midzic iz Bihaca i njenog izlaska sa akademije Operacije Trijumf prije dvije sedmice, na prosloj Gala veceri od strane zirija je nominovan i preostali student iz BiH, nas zivinicanin Adnan Babajic Babaja, koji je inace bio jedan od favorita publike od samog pocetka ovog show-a – proteklih 7 sedmica!

Ovoga puta glasovi gledalaca ce izbaciti jednog od dva nominovana studenta Milicu Majstorovic iz Kragujevca/Srbija ili Adnana Babajica – Babaju iz Zivinica/BiH, a glasanje traje cijelu ovu sedmicu pa do ponedjeljka do 22h, kada ce, u osmoj po redu Gala veceri, biti objavljeni  rezultati glasanja, te ce onaj ko bude imao manje glasova morati napustiti akademiju!

Naseg sugradjanina Adnana mozemo spasiti da ostane i dalje na akademiji Operacije Trijumf

i to:

pozivima na broj 096 22 24 01 ili slanjem SMS-a sa tekstom OT_ADNAN na broj 091 411 901
Ovo vazi za sve mobilne mreže u BiH (za glasanje iz BiH) !!!

Glasanje je vec u toku i samo nasim pozivima mozemo sacuvati Adnana u Operaciji Trijumf !!!
Podrzimo naseg sugradjanina !!!
 

Osim iz BiH, vase glasove da spasite Adnana, mozete uputiti i iz ostalih zemalja u regionu, i to:

IZ SRBIJE:

Pozovite 0780 11 22 01
ili posaljite SMS sa tekstom OT_ADNAN na broj 1371

IZ HRVATSKE:
Pozovite 060 88 88 01
Ili pošaljite SMS sa tekstom OT_ADNAN na broj 66354

IZ CRNE GORE:
Pozovite 044 88 80 01
ili pošaljite SMS sa tekstom OT_ADNAN na broj 1371

IZ MAKEDONIJE:
Pozovite 141314
ili pošaljite SMS sa tekstom OT_ADNAN na broj 141314