ZH Zola:Druženje djeca sa Djeda Mrazom

Današnji, posljednji dan u 2010.godini  ispraćen je u školama, firmama i raznim ustanovama onako kako je ko ocijenio da je najbolje. Školske priredbe ujedno su najavile Novu godinu i đački zimski raspust. Bilježimo i zanimljivu posjetu Djeda Mraza firmi ZH Zola, međutim, prvo smo posjetili direktora Emira Zoletića, koji nas je upoznao sa postignutim u ovoj i očekivanjima u narednoj 2011.godini:

   „Danas smo radili do 11 sati, a potom  dočekujemo Djeda Mraza zajedno sa djecom naših radnika, poslovnih partnera, rodbine i prijatelja. Kada je riječ o našim poslovnim rezultatima zadovoljni smo, jer smo postigli više nego prethodne 2009.godine, te uz pozitivno poslovanje sačuvali smo broj zaposlenih radnika, a to će nam biti zadatak i u narednom periodu.

   Značajne napore uložili smo u realizaciju naših razvojnih planova, a na prvom mjestu je gradnja novog prodajnog objekta-Baucentra,  površine  2 400 kvadratnih metara, čija je izgradnja nedavno započela. Cilj nam je da sačuvamo stečene pozicije na tržištu građevinskog materijala u TK i BiH i sigurno ćemo u tome uspjeti“, ističe direktor Emir Zoletić.

  Danas, nešto poslije 12 sati, na kapijama ZH Zole pojavio se Djed Mraz. Nestrpljivi mališani, njih oko 130, ubrzo su se sprijateljili s popularnim Djedom, koji im je dijelio slatkiše, a kada su se dobro ispričali uslijedila je podjela paketića i obavezno fotografisanje, koje će ih podsjećati na posljednji dan 2010.godine!/Š.G./

Dolazak Djeda Mraza oduševio mališane

Podijelili radost novogodišnjih paketa sa još 130  mališana

Uz poklon pakete djeca se rado snimala s popularnim Djedom, koji se može vidjeti samo uoči Nove godine