Živinice-Katarina 27:35 (13:18)

 Utakmica igrana u Gradskoj dvorani Živinice.Gledalaca:100.Sudije:Amar i Dino Konjičanin Visoko.Delegat:Vladimir Jović Tuzla.Sedmerci:Živinice 3/3, Katarina 2/2.Isključenja:Živinice 8 min, Katarina 6 min.Crveni karton:Mirjana Pehar.Rezulta:.Živinice-Katarina  Mostar 27:35 (13:18).

  ŽIVINICE:Tešanović (3 odbrane), Kamarić 4, Kušmić 1, Goletić, Mujagić 3, Ribić 9,  Nurkić, Pejkušić A. 1, Zupčević 5, Mavrović 4, Suljanović (7 odbrana), Tursunović i Pejkušić S.Trenr:Ibrahim Hamidović.

  KATARINA:Gudelj (3 odbrane), Kožulj M. 5,  Kožulj I., Marić 4, Vrančić 1, Pehar , Ljolje 6, Orlović 5, Čavar 8, Mikulić 3, Kožulj Iv. 1, Pažin (12 odbrana), Zovko 2 i Krtalić (2 odbrane).Trener:Josip Stanić.

   Večeras je u Živinicama odigrana uzvratna  utakmica četvrtfinala Kupa BiH u rukometu između ŽRK Živinice i ŽRK Katarine iz Mostara.Kao i u prvoj utakmici u Mostaru gošće su i ovoga puta bile ubjedljive i savladale su domaću ekipu s ubjedljivih 8 golova razlike.S pobjedom u Mostaru od 10 golova razlke Mostarke su prošle u dalji krug ovog takmičenja.

  Tokom cijele utakmice Mostarke su bile bolje, bile su u stalnom voćstvu i svoju prednost stalno povećavale, tako  da je u 54.minuti rezultat glasio 23:33 za Mostarke. Ovim porazom naše erukometašice su se oprostile od daljeg takmičenja u Kupu BiH.

  Zanimljivo je istaći da je ovo bila treća utakmica istih ekipa u toku desetak dana.Prošlog petka, kada se igrala prvenstvena utakmica za bodove bilo je nerješeno 19:19.