Porodična tragedija u Ciljugama

Jutros u 8,10 sati PU Živinice je obavještena da je u Ciljugama došlo do porodične tragedije.Naime, Zijad Mujčinović (54) je prvo pucao u suprugu Zadu, koju je teško ranio.Zada je uspjela da se spasi, ali je slijedeća žrtva bio sin Admir (32), u kojeg je otac Zijad pucao, takođe iz pištolja.

Ovaj tragičan događaj u prigradskom naselju Ciljuge okončan je tako što je Zijad pucao sebi u glavu i tako samoubistvom okončao ovo teško porodično stanje.

Kako saznajemo Zada Mujčinović se nalazi na UKC Tuzla i van životne je opasnosti.Motivi ove teške porodične tragedije još nisu poznati!

Susjedi su iznenađeni današnjim činom njihovog susjeda i kažu kako su služili za primjer:

“Nevjerovatno da se desila tragedija tamo gdje to niko od nas susjeda nije mogao slutiti.To je bila porodica za primjer, sin Admir takođe primjeran u svakom pogledu.Mislim da niko ne bi mogao o toj porodici reći niti jednu lošu riječ, pa nas je utoliko više ovaj događaj rastužio i iznenadio u svakom smislu”, istakao je susjed Bajro Jusić.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici Policijske uprave Živinice i Jedinica policije za specijalnu podršku. Uviđajem rukovodi tužilac Tužilaštva TK./N.Č./