„4. industrijska revolucija – regionalne perspektive“

U okviru projekta „Kreativnost Za Sve“ u srijedu 19.2.2020. od 18h u BRDO coworking prostoru (http://bit.ly/BrdoMap)održaće se trećeVeče Kreativnosti pod nazivom 4. industrijska revolucija – regionalne perspektive(FB event: https://bit.ly/31RBmXN).Svoje iskustvo, savjete i poglede o tome koje mogućnosti pruža 4. industrijska revolucija i kakve su regionalne perspektive razvoja i zapošljavanja u istoj,prenosi nam gospodin Senad Karić iz uspješne IT kompanije H&H Inc.

Ulaz je besplatan uz prijavu putemlinka. (http://bit.ly/PorKZS-1)

Dođite da razgovaramo i družimo se u okviru i ove Večeri kreativnosti!

O projektu„Kreativnost Za Sve“:

Udruženje „Tuzla Live“(www.fb.com/tuzlalive)putem aktivnosti u BRDO coworking prostoru nastavlja biti centar kreativnosti ne samo u Tuzli nego i u cijeloj Bosni i Hercegovini. U narednom periodu otvaramo vrata BRDO coworking prostora svim mladim ljudima koji žele da čuju priče iz kreativnih industrija.

Cilj projekta „Kreativnost Za Sve“je da mlade u Tuzli i Nišu, koji žele da čuju više o kreativnim industrijama i naprednim tehnologijama, osnaži kroz seriju edukacija i da pruži podršku Startapovima kroz mentorske sesije. Prvi korak u okviru projekta jeste organizacija Večeri kretivnosti. U narednom periodu biće organizovano 7 tematski podijeljenih Večeri kreativnosti.

Kreativnost za sve sprovodi se u partnerstvu sa Deli prostorom za kreativnim djelovanjem iz Niša (Srbija), a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.

(originalna objava na stranici Udruženja: http://tuzlalive.org/?p=2005)