Udruženja „Zemlja djece u BiH“ traži nove članove

 

Upisao/la si srednju školu?Imaš slobodnog vremena?Želiš se dodatno izgraditi i steći nova iskustva?

PRIJAVI SE NA NAŠ BESPLATNI TRENING I POSTANI VRŠNJAČKI EDUKATOR.

Trodnevni trening realizuje se od 25. Do 27. septembra na lokalitetu S.R.C. Ajdinovići i realizuje se u skladu sa priručnikom “Program Y” koji je jedan od priručnika sa najboljom metodologijom za rad sa mladima.

Ukoliko želiš raditi na promovisanju zdravih životnih stilova među mladima, posjećivati veoma zanjimljive lokacije, putovati i edukovati se, te svoje znanje prenositi na vršnjake, raditi na izgradnji sebe i sticati nova znanja i vještine, poboljšati svoje vještine komunikacije, na kreativan i zanjimljiv način provoditi slobodno vrijeme i družiti se sa svojim vršnjacima, izgraditi sebe i postati dio jedne velike BMK porodice.

Popuni obrazac klikom na link (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGwfhZAFVioXn383nzBtb20WzIagJwWfc0o8_k1OUeLNUZ4g/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&fbclid=IwAR0uqVqkYNO1ns9i1Tkx3y-G50bi6XGaCHu1wYV770q_uuq9jXwaH8hYIXo) iliskeniranjem QR coda sa postera, prijavi se i postani dio najbolje ekipe u gradu!

Budi Muško Klub je globalno poznat koncept u okviru kojeg mladi ljudi, okupljeni oko zajedničke ideje promovisanja zdravih životnih stilova među mladima osporavajući rodne stereotipe, edukuju svoje vršnjake radioničarskim aktivnostima u školama te javnim i online kampanjama./Adis Jahić/

Više o klubu i našim aktivnostima možete pronaći na facebook i instagram stranicama kluba:

https://www.facebook.com/budimuskoklubtuzla/
https://www.instagram.com/bmk_tuzla/