Bingo:Boris Režak i Damir Džumhur kod Enisa Bešlagića

-Shopping sa ženama je jedinstveno iskustvo

Poznati banjalučki kantautor Boris Režak posjetio je Enisa Bešlagića koji trenutno boravi u Bingo City Centar u Sarajevu.

Ova dva šarmantna umjetnika su pjesmom zabavili, a duhovitim razgovorom nasmijali publiku, posjetioce i kupce, u ovom šoping centru.

Kako je Boris počeo pjevati, šta je donio Enisu na poklon, i kako njih dvojica idu u kupovinu sa svojim boljim polovinama možete više saznati u razgovoru sa Enisom koji se nalazi na svim Bingovim društvenim mrežama.

Intervju je dostupan na linku: https://www.youtube.com/watch?v=C7m8f57RfHk

Reels: https://www.instagram.com/p/CtUKHmUOkSM/

Prvi reket Bosne i Hercegovine Džumhur posjetio Enisa

Damir Džumhur je trenutno igrač broj jedan Bosne i Hercegovine. Njegov dosadašnji najbolji rang u karijeri, 23. broj svijeta, postignut 2. jula 2018., čini ga najbolje rangiranim igračem koji se ikada takmičio za Bosnu i Hercegovinu.

Mnogi vole i hvale Damirovu igru, koja obiluje varijacijama, no njemu je, kako je rekao Enisu,ipak najvažnije kada pohvalenjegov odgoj i roditelje.

Svako dijete ima svoje snove, a Džumhur je davno sanjao Wimbledon, no kako je ostvarivao svoje snove i zašto odustajanje za njega nije nikada opcija možete više saznati u razgovoru sa Enisom koji se nalazi na svim Bingovim društvenim mrežama. /Amina Čeliković/

Link na Reelshttps://www.instagram.com/p/CtV-J0gNe0r/

Link na youtube intervju: https://www.youtube.com/watch?v=UQNLptb5lzE