Centar za ples i rekreaciju-Dani zdravlja

Centar za ples i rekreaciju nastavlja sa kampanjom “Dani zdravlja u CPR-u” s ciljem podizanja svijesti o zdravom načinu života, ali i podrške na putu upoznavanja svojih tjelesnih potreba.

Znate li šta se nalazi u Vašem tijelu? Koliki je omjer tjelesne masti i mišićne mase? Želite li znati udio vode u organizmu? Težinu kosti? Sve to, ali i mnogo više možete saznati u subotu, 22.februara u prostorijama Centra za ples i rekreaciju.

Od 10:00 sati Vas čekamo da besplatno uradimo detaljnu analizu tijela Tanita dijagnostičkom vagom, porazgovaramo sa Jasminom Karabegović,specijalistom porodične medicine sa postdiplomskim studijem Nutricionizma.

Sada je savršen trenutak da dobijete odgovore na sva pitanja i nedoumice koje imate u vezi sa Vašim zdravljem i kilažom. Nakon savjetovanja i mjerenja ostanite u Centru do 13:00h kada počinje dugo očekivana TRE radionica sa specijalnom gošćom iz Zagreba,Davorkom Tolić.

TRE(Tension Release Exercise) je tjelesna metoda opuštanja hroničnih mišićnih obrazaca napetosti. Podrazumijeva izvođenje niz jednostavnih i nježnih vježbi pomoću kojih se opuštaju hronične tenzije i resetira neurološki sistem.

Za prijavu i više informacija o događaju posjetite fb stranicu centra / CPR Centar za ples i rekreaciju ili pozovite na broj +38761979602.Pružite svome tijelu poseban tretman,upoznajte ga!/Ines Mešić/