Djed Mraz priprema poklone za Novu godinu

Djed Mraz ne gubi vrijeme.Mada se nekima čini da ima vremena do Nove godine, ipak nije tako!Sve mora biti na vrijeme isplanirano, tako da su neki već vidjeli Djeda Mraza na ulicama grada.

Saznajemo iz dobro obavještenih izvora da je Djed Mraz sa saradnicima održao sastanak sa gradonačelnikom Samirom Kamenjakovićem, u vezi sa obilježavanjem Dana dječije radosti, jer nam je Nova godina sve bliže.Vremena za čekanje nema- 31. decembrar je pred nama i taj događaj je planiran da se održi u 12 sati na Gradskom bulevaru.

Više o detaljjima razgovora Djeda Mraza i gradonačelnika Kamenjakovića saznajemo od direktora BKC Živinice gospodina Elmira Krivalića:

“Djed Mraz se zahvalio gradonačelniku Kamenjakvoviću i njegovim saradnicima na prijemu, te iskoristio priliku da svu djecu u gradu pozove na novogodisnji spektakl, koji će biti održan u srijedu u 18 sati u BKC-u.Djed Mraz je imenovao gradonačelnika Samira za ličnog vilenjaka, koji je rado prihvatio da pomogne u podjeli paketića i poklona”.

Sastanak je završen u duhu dobrog raspoloženja, nakon čega je Djed Mraz posjetio Dječije obdanište i Dječije odjeljenje Gradske biblioteke Živinice./Tim za medije/