doMEn doo:Saopštenje za javnost

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 4. i 5. jun u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je objavio ime drugog govornika – u pitanju je Fredrik Haren (Fredrik Härén), istraživač kreativnosti koji je do sada održao preko 2.000 predavanja u više od 70 država na šest kontinenata.

Haren je prethodnih 25 godina proveo putujući širom svijeta i istražujući ljudsku kreativnost. Radio je sa svjetski poznatim brendovima poput VISA, HP, KPMG, BMW i IKEA. Haren je u Švedskoj nagrađen kao govornik godine, a uvršten je u 10 najboljih švedskih govornika svih vremena. Autor je 10 knjiga, uključujući The Idea Book, koja je odabrana među 100 najboljih knjiga iz oblasti biznisa svih vremena.

Organizatori konferencije su prethodno, kao prvog Spark.me 2022 govornika, najavili Kristofera S. Pena(Christopher S. Penn), svjetskog autoriteta na polju digitalnog marketinga čija je posebna ekspertiza u oblastima analitike, nauke o podacima i mašinskom učenju.

Karte za konferenciju Spark.me 2022 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu – www.spark.me. Puna cijena karte iznosi 300€, ali zainteresovani trenutno mogu kupiti svoju kartu po specijalnoj promotivnoj cijeni od 100€.

Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50 €, koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina.

Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (4-5. juna), startaptakmičenju (4-5. juna), ručak za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (4. juna). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati./Dobrila Močević/