GO SDP: Organizacija božićnog prijema

Socijaldemokratska partija BiH, Gradska organizacija Živinice, u povodu pravoslavnog Božića upriličila je tradicionalni božićni prijem.Na prijem se odazvao veliki broj članova i simpatizera ove političke partije.

Predsjednica GO SDP Živinice Amila Hodžić je pozdravila prisutne, a članovima pravoslavne vjeroispovijesti je čestitala Božić.Čestitkama se pridružio i član Predsjedništva SDP Tuzlanskog kantona Redžep Ismajlovski, inače zadužen za rad GO SDP Živinice i tom prilikom je rekao:

“GO SDP Živinice je partija sloge i prijateljstva, gdje su svi ljudi dobro došli, bez obzira na vjeru i naciju i to je ono što mi uvijek nastojimo promovirati u najboljem svjetlu, a upravo tako je danas u Živinicama”.

Od 12 sati, kada je počela organizacija prijema, mnogi su navratili na ugodne razgovore, uz razne mezetluke i napitke, a u prvom planu bile su božićne čestitke. U ime članstva i građana pravoslavne vjeroispovijesti zahvalila se Milosava Gadžo, član Odbora za organizaciju prijema:

“Kod nas u SDP-u odavno je postala tradicija obilježavanja vjerskih i državnih praznika, a posebno mi je zadovoljstvo zahvaliti se na mnogim čestitkama koje ovih dana dobivamo, kao i mnoge čestitke na ovom današnjem prijemu.Ovo je praznik mira i dobra, koje treba da nas vodi naprijed u prosperitet, da budemo bolji, vrijedniji, da pomažemo onima kojima je potrebna naša pomoć.Svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti čestitam i želim ugodne praznične dane”.

Svim članovima i simpatizerima koji su danas bili na prijemu dodjeljen je zidni kalendar GO SDP Živinice./Tim za medije/