GO SDP: Organizovan Božićni prijem

Već po tradiciji Glavni odbor SDP Živinice danas je organizovao prijem u povodu blagdana Božića.Veliki broj članova i simpatizera ove političke partijer došao je da zajedno proslave ovaj veliki blagdan građana katoličke vjeroispovjesti.

Predsjednica GO SDP Živinice Amila Hodžić je čestitala blagdan Božić i u prigodnoj besjedi je kazala:

“Božićni prijem je naša tradicija i organizujemo ga u prostorijama naše SDP-a.Zadovoljni smo jer , kao i uvijek, naše prostorije su premale da prime toliki broj članova i simpatizera, ali to govori da nas je sve više.Poznata je ona narodna izreka “da ako su prostorije postale tijesne-članstvo nije “bijesno”! Redovno obilježavamo sve vjerske i državne praznike i to je SDP koji baštini multietičnost, što je temelj opstojnosti i prosperiteta Bosne i Hercegovine.Čestit Božić svim građanima katoličke vjeroispovjesti, a svima sretna i uspješna Nova godina”, rekla je predsjednica GO SDP Živinice Amila Hodžić.

Rukovodstvo ove političke partije novi susret i prijem u povodu pravoslavnog Božića najavljuje za četvrtak, 9.januar, kada će se organizovati nova proslava ovog velikog praznika./Š.G./