Gračanica:Sajam preduzetništva GRAPOS EXPO

Grapos Expo je najznačajniji i najveći Sajam poduzetništva i obrta. Radi se o sajmu međunarodnog karaktera i razvojno-edukativnog usmjerenja, koji se godinama održava u Gračanici najveći je sajam ovog tipa u BiH, a zasigurno spada među najveće i u regionu.

Šta čini GRAPOS EXPO jednim od vodećih međunarodnih sajmova poduzetništva i obrta.
Naime, broj izlagača je uveliko prešao tri stotine, više od 50 medijskih ekipa je pratilo dešavanja i sklopljen je rekordan broj saradnji.Ove godine pomjeramo granice! Zato u svoj raspored velikim slovima zabilježite: GRAPOS EXPO, Gračanica od 17. do 20. maja.

Zašto učestvovati na sajmu GRAPOS EXPO?
• Direktori, vlasnici kompanija, marketing menadžeri, trgovci, profesori, predavači, mediji i političari dolaze na Grapos expo kako bi se umrežili, napravili nove kontakte i poslovnu saradnju.
• Inovativna rješenja i novi proizvodi su viđeni od strane domaćih i stranih posjetilaca-investitora i poduzetnika.
• Najveći broj izlagača se vraća svake godine i bilježi veliku prodaju za vrijeme sajma i povećanje poslije samog sajma u vezi sa kontaktima napravljenim na sajmu.
• Grapos Expo svake godine posjeti sve veći broj organizovanih poslovnih delegacija iz cijelog svijeta.
• Press konferencije, PR kampanja, preko 50 medijskih kuća prisutnih u toku sajma, PR ured za vrijeme trajanja cijele manifestacije.

Organizatori sajma su Grad Gračanica i Boms Expo d.o.o.Više o sajmu možete pročitati OVDJE, na Facebook stranici ili na e-mail info@graposexpo.com. 

Prijave:
https://graposexpo.com/?fbclid=IwAR3J6Rue7TwpBhNTa-v8ItDbxWytuZpl-9rBb1BGgA3ODp4NpR47U6oIEL0#!/contact

Informacije:
www.graposexpo.com

Facebook:
https://www.facebook.com/poduzetnistvoiobrt