Gradski bulevar:Koncert na otvorenom

Večeras je zvijezda Granda Sadik Hasanović održao koncert na Gradskom bulevaru.Veliki broj prisutnih okupio se na Bulevaru,što je znak da se radilo o poznatom interpretatrou narodne muzike, što je Sadik i potvrdio svojim cjelovečernjim nastupom.

“Prijatno sam iznenađen koliko je ovdje publika došla na Bulevar u velikom broju.Nastupam često na otvorenom, u klubovima i diskotekama, tako da svugdje naiđem na dobar prijem, a ja to uzvratim lijepim pjesmama, uz pratnju benda “Sandžak tapani”.Sigurno je da ćemo se ponovo viđati u Živinicama”,rekao je zadovoljni mladi interpretator Sadik Hasanović.

Prije početka koncerta prisutnima se obratio gradonačelnik Samir Kamenjaković, koji je svim građanima čestitao Kurban bajram i poželio lijep provod.Inače koncert na otvorenom se održava uz podršku gradonačelnika Kamenjakovića i predsjedavajućeg GV Živinice Naila Jusića, te brojnih sponzora.

Vrijedno pomene je i nastup članova KUD Živinice, koji su upotpunili večerašnji program, organizovan u povodu Kurban bajrama.