Igraonica Play 4 You sve posjećenija

Igraonica Play 4 You u Tržnom centru Bingo ima sve više mladih posjetilaca.Menadžment igraonice nastoji razvijeti saradnju sa obdaništima iz Živinica i okruženja, tako da su danas ove prostore posjetila djeca Richmond Park International Preschool Tuzla, kao i djeca PPU Mery Isabel Živinice.

O toj saradnji direktorica Igraonice Play 4 You Maja Sarajlić-Hadžiomerović kaže:

“Naša je želja da što više djece uključimo u aktivnosti naše igraonice. Imamo određen popust za organizovane posjete.Najavljeno je nekoliko dječijih ustanova iz Tuzle da bi rado došli kod nas, a još želim reći da smo otvoreni za posjete djeci s posebnim potrebama “Centra Vrati mi osmijeh” i za njih su pijepodnevni sati rezervisani, bez obaveze plaćanja.Takođe i djeci iz drugih sredina, a u statusu posebnih potreba, omogućen je besplatan pristup i korištenje igraonice”.

Menadžerica PPU Mery Isabel Sanela B.Medley ističe sve češću saradnju sa Igraoncom Play 4 You u TC Bingo:

“Ovo je izvrsno mjesto za naše mališane i koristimo pogodnosti, tako da smo već dva puta bili s djecom, koja ovdje uživaju u lijepom okruženju, prilagođenom njihovom uzrastu”.

Odgajateljice iz Tuzle Emina Mujanović i Sabina Slabić, kao i mališani koje su doveli, puni su lijepih utisaka:

“Kada je ovako prelijep ambijent sa puno mogućnosti za dječije igre, Živinice nam nisu daleko.U našem obdaništu, u okviru  Richmond Park International Preschool Tuzla, imamo svestrane aktivnosti, od časova muzičke kulture, škole sporta Delfin, do realizacije redovnih programskih sadržaja. Prostor nam je bezbjedan s video nadzorom, a radimo u dvije grupe-jasličko-predškolska i predškolska grupa.Imamo i obavezan vid predškolskog obrazovanja za djecu koja se pripremaju za prvi razred u trajanju od 150 sati, koji na kraju dobiju pedagoški karton”.

Otvaranje Igraonice Play 4 You u Tržnom centru Bingo pokazao se kao pun pogodak za boravak mladih, koji su sve češći gosti.Prava uzbuđenja tek predstoje, kada bude nakon 14.decembra organizovano više susreta sa Djeda Mrazom, koji će im dijeliti paketiće, a najavljen je i dolazak popularnog dječijeg glumca Kike Budalike, što će još više razveseliti naše najmlađe sugrađane./Š.Gadžo/