Inas najavljuje „ludi provod“ u Univerzitetskoj sali u Tuzli

Nakon više nego uspješnog koncerta Breskvice, KRATOS EVENTS nam dovodi još poslasticu u Tuzlu. Naime, najpopularniji predstavnik nove, mlade generacije BH reperaInasodržaće svoj prvi veliki samostalni koncert u karijeri 12.novembra u Univerzitetskoj sali.

Iako mlad Inas (19) je u kratkom vremenskom periodu najavio da za nove, izvođače iz BiH nema zime. Vrhunska produkcija, saradnja sa Imperiom koju vode Jala Brat i Buba Corelli, Coby-jem te drugim popularnim producentima i izvođačima iz regiona, milionski pregledi na YT … otvorili su mu mnoga vrata o kojima drugi mogu tek samo sanjati.

Inas se na sceni pojavio još kao petnaestogodišnjak sa pjesmom „London zove“ i već tada se vidjelo da ćemo se radovati njegovom svakom slijedećemprojektu.

Nakon te pjesme slijede „Da, da, da“, „Zmijsko tijelo“, „Speedfight“, „G klasa“, „“Nyokosuzi“ …

Međutim nije samo publika prepoznala Inasove uspješnice nego i struka tako da je pjesma koju je uradio sa DJ Milošem Mičićem akaMike Ride„AP“, iskorištena kao dio sundtracka za film Južni vetar 2 „Ubrzanje“.

Ulaznice za ovaj spektakl po promotivnoj cijeni od 10 KM (prvih 500 komada) možete nabaviti u CD ShopuSejo&Vili na Korzou u Tuzli te cafeu Piramida.

Više informacija možete pronaći na:

https://www.facebook.com/events/481405000568124