Još 5 dana do kraja konkursa MArteLive Europe

Ostalo je još 5 dana, do završetka konkursa  MarteLive Europe, međunarodnog takmičenja i festivala za mlade i nove umjetnike.  Aplicirati na ovaj super konkurs možete još samo do nedjelje 31.jula 2022.godine, a onda nas očekuje veliko takmičenje među umjetnicima različitih disciplina, polufinale u Tuzli i finale u Rimu, pregršt nagrada i super druženje.

Podsjećamo, MArteLive Europe je super prilika za mlade umjetnike između 18 i 35 godina,  iz 16 umjetničkih disciplina: muzika, DJ & producent, teatar, ples, savremeni cirkus, književnost, slikanje i crtanje, kiparstvo, fotografija, digitalna ilustracija, street-art, modni dizajn, rukotvorine, kratki film, muzički video i video umjetnost.
Nakon 20 godina iskustva u Italiji, gdje su hiljade mladih ljudi pokazali svoje kreativnosti  te započeli profesionalnu karijeru, MArteLive je  prvi put pružio istu šansu mladima širom Evrope, gdje pripada i podneblje cijelog Balkana.

Udruženje „Tuzla Live“ iz Bosne i Hercegovine zajedno sa partnerima iz Poljske i Litvanije te liderima iz Italije vam poručuju da ovo nije samo prilika da svoj rad predstavite međunarodnoj publici, nego i da budete zapaženi od strane svjetski poznatih i uticajnih institucija i pojedinaca iz oblasti umjetnosti i kulture.

Radove mladih stvaralaca ocjenjivat će međunarodni žiri, poznati i priznati profesionalci iz svake od nabrojanih disciplina.

Pogledajte video i pridružite se ovoj avanturi: MArteLive Europe.Vrlo je jednostavno, a  do 31.jula i besplatno!!!
Kliknite na Prijavi se te iskoristite kupon tuzla2022 za besplatnu prijavu./Jelena Husanović/

Sretno!