Klub Visokih peta nastavlja aktivnosti

Nakon duže pauze, Bisnode Dun & Bradstreet Company, u saradnji sa Agencijom WE, organizuje 24. 06. na 26. spratuAvaz Tvist Tower-a,prvi ovogodišnji Klub Visokih peta u Sarajevu, gdje će učesniceugostiti Seina Huskić, vlasnica salona ljepote Angels.

Nakon skorotri decenija strateškog parterstva, Bisnode i Dun & Bradstreet postali su jedna kompanija, nastavljajući i dalje globalnu podršku kompanijama u rastu i razvoju. Tako se nastavljaju i druženja Kluba Visokih peta, business networking eventa,čiji je cilj stvaranje platforme za nove poslovne prilike za žene u biznisu u BiH. Druženja Kluba su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju. Više informacija o susretima Kluba visokih peta možete vidjeti na OVOM LINKU.

U četvrtak će, osim Agencije WE, sa lijepim pričama i poklonima, s nama biti iFIONA -adresa za uživanje u kupovini najelegantnijihkomadaodjeće ove sezone, Hotel Radon Plaza, uživaćete u dobroj kapljici čitlučke Vinarije Marijanović, te banjalučkog MB Impex, i njihovih brendova likera od kojih se damama kao najdraži pokazao Baba Višnja, a kao društveno odgovorna kompanija predstavićemo i projekt Fondacije Lokalne demokratije u BiH “Zajedno Smo Sigurne”.

Stoga Vas pozivamo da se pridružite projektu posvećenom ženama sposobnim da svojom pozitivnom energijom postignu gotovo sve!/Darija Marković/