MIS BiH: Među finalisticama Živiničanka Sabrina Šišić

Približava se dan izbora MIS BiH a među finalisticama je još jedna Živiničanka-Sabrina Šišić.Ova lijepa djevojka osnovno obrazovanje stekla je u Drugoj osnovnoj školi, potom nastavila Srednju mašinsku školu za kompjutersko projektovanje  u Živinicama, a sada je studentica druge godine Ekonomskog fakulteta u Tuzli-odsjek  menadžment u turizmu.

O svojim dosadašnjim utiscima i očekivanjima mlada  finalistica , Živiničanka, Sabrina Šišić kaže;

“Pripreme za Miss BiH su sigurno jedne od najljepsih i najboljih priprema. Tokom priprema upoznala sam mnogo drage i lijepe djevojke koje su mi ubrzo postale prijateljice. Želju za modom i modelingom imam od malena i mislim da bih trebala ostati na tom putu. Moja poruka za sve djevojke je ako imaju želju za modnim svijetom i izborima ljepote neka se prepuste u prave i sigurne ruke, a to su naša internacionalna agencija ABC MODELS i DIREKCIJA MISS BIH ZA MISS SVIJETA”, kaže Sabrina.

Dvadeset dvije finalistice Miss BiH za Miss Svijeta okupile su se u novo obnovljenom hotelu Austria & Bosna na Ilidži Dvadeset dvije finalistice iz BiH okupile su se u nedjelju 29. septembra u prekrasnom ambijentu novo obnovljenih hotela Austria & Bosna na IIidži. Hotel Austria & Bosna se nalazi u sklopu Hotela Terme Ilidža gdje su najljepše djevojke BiH uživale u mnogobrojnim sadržajima kao što su: termalna kupka, wellness centar, bazen, fitness, sauna, saloni za masažu, stojeći i ležeći solarij.

Nakon priprema u hotelu „Austria & Bosna“, uslijedilo je putovanje u Biograd na Moru, Hrvatska. Za udobno putovanje finalistica na jadransko more pobrinuo se službeni prijevoznik “Semberija transport” sa novim luksuznim autobusom. Glavna djelatnost preduzeća je prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju kao i prevoz putnika u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju. Preko sektora turizma decenijama unazad uspješno organizuju đačke ekskurzije u zemlji i inostranstvu, grupna putovanja i obilazak određenih domaćih i inostranih destinacija, jednodnevne izlete i sl. Organizacijski tim u suradnji sa TZ grada Biograda na Moru, koji su generalni pokrovitelji te Hotel Adria pripremaju pravi spektakl ljepote.

Bitno je naglasiti kako se Organizatori osim samog izbora fokusiraju i na humanitarni rad. Stoga će i ovaj event, kao i svih prethodnih godina, biti humanitarnog karaktera za podršku akcije obnove Srednje muzičke škole u Tuzli./Tim za medije/