MIS BiH:Naša Elvedina najšarmantnija

Gotovo svake godine finale izbora MIS BiH ne prolazi bez lijepih živiničkih djevojaka.Ove godine od 22 kandidatkinje tri su bile iz Živinica, a Elvedina Hodžić okotila se lentom Mis šarma BiH za 2019.godinu.

Tome je svjedočio veliki auditorij sinoć kraj malih ekrana FTVBiH, a svakako najviše radosti bilo je među obitelji, prijateljima i svakako, među učenicima trećeg razreda Srednje medicinske škole, koji pohađa Elvedina.O svojim utiscima s ove gala revije ljepote kaže:

“Kao i svaka djevojka, nadala sam se najboljoj i najjačoj lenti, ali čast mi je da sam ušla u top 12 najljepših djevojaka Bosne i Hercegovine za 2019. godinu, i bila prozvana kao najšarmantnija !

Osjećam se ispunjeno, ponosno, sretno i moje samopouzdanje je sve jače.Doživjela sam nešto što samo izabrane djevojke mogu doživjeti i sigurna sam da je ovo nešto što ću uvijek pamtiti i spominjati”.

Ova skromna djevojka imat će šta kazati svojim kolegicama i prijateljicama, a o izboru najljepše djevojke u BiH rekla je:

“Čestitam Ivani Ladan, koja je zaista dostojna da bude Miss BiH.Želim joj puno sreće decembra mejseca kada bude manifestacija izbora MIS Svijeta”./Š.G./