Nakon trogodišnje pauze na Moadracu ponovo Robinzon Brodolom

Ljubitelji elektronske muzike u Bosni i Hercegovini u petak, 4.augusta,moći će uživati u nastupu Toma Brunkera a.k.a. DJ Tomcrafta.

Njemački producent i DJ, javnosti poznat po hitu “Loneliness”, s kojim je 2002. godine za samo sedam dana osvojio mnoge muzičke top-liste, sa publikom se trebao družiti na Robinzon Brodolom partyju 21. jula, ali je ovaj jedinstveni događaj prolongiran zbog velikog nevremena.

Podsjetimo, Robinzon Brodolom će se nakon trogodišnje pauze održati na Modracu.

– Nevrijeme nam je pokvarilo Brodolom 21. jula, ali 4. augusta očekujemo rekordnu posjetu i nezaboravan provod. Nakon tri godine pauze (zbog pandemije) nastavljamo tamo gdje smo stali, vraćamo se, još veći i još bolji. Na jedinstvenoj koncertnoj sceni u regionu, ove godine ponovo ćemo uživati u svjetskim hitovima i vrućim ritmovima uz posebno odabranu i provjerenu DJ ekipu. Kada smo birali koje je to ime s kojim ćemo krenuti u nastavak tradicije i najboljeg provoda, željeli smo, pošto je ovo prvi Brodolom nakon pandemije, da u svemu bude i malo simbolike”, ističu organizatori.

Zato smo odabrali svjetski poznatog DJ Tomcrafta koji je tačno prije deset godina svirao na Modracu. Mi ćemo dodati, nije samo svirao, nego je oduševio publiku u koncertnoj areni Robinzon. U petak se spremite za mnogo plesa, zabave i dobre energije – poručili su organizatori Robinzon Brodolom partyja./Haris Dedić/