MZ Živinice Centar:Novi predsjednik Admir Mujabašić

Na sjednici koja je održana dana 16.07.2021. godine, Gradsko vijeće Grada Živinice je donijelo Odluku o imenovanju novih saziva savjeta mjesnih zajednica na području našeg grada.

Postupajući po ovoj odluci Gradskog vijeća, dana 30.07.2021. godine, u Velikoj Sali Gradskog vijeća, održana je Konstituirajuća sjednica novog saziva Savjeta MZ Živinice Centar i primopredaja dužnosti sa starim ili aktuelnim sazivom, te je novi saziv savjeta MZ Živinice Centar, zvanično otpočeo sa radom od 01.08.2021. godine.

Na sjednici su novi članovi savjeta MZ Živinice Centar upoznati sa rezultatima rada starog saziva, trenutnim i narednim obavezama i zadacima, preporukama za rad, te su našim sugrađanima Salihu dr. Mulagiću, Ivici Tadiću, Salihu Ramiću (posthumno) i Milani Milić dodijeljene zahvalnice za životno djelo i doprinos razvoju naše lokalne zajednice.

Takođe je upriličeno i obraćanje novog predsjednika Savjeta MZ Živinice Centar Admira Mujabašića.Novom sazivu Savjeta MZ Živinice Centar želimo puno uspjeha u radu./Tim za medije/